ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertnek”, tehát lekvárjainak köszönhetően. A lekváraikban hagyományosan használt cukor helyett gyümölcscukrot (koncentrált gyümölcslét) használnak. A ST. DALFOUR innovációját, hogy koncentrál gyümölcslét használnak a lekvárok édesítésére, egy ősi tartósítási eljárás inspirálta. Minden termékük a legmagasabb minőségű, mesterséges színezőanyag és tartósítószerek nélkül készülnek, egészségesek, valmaint ízletesek. Hozzáadott cukrot nem tartalmaznak.
Összetevők:
51% eper, cukrozatlan gyümölcslé sűrítmény (szőlő, datolya), zselésítő anyag: gyümölcspektin, citromlé.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 910 kJ (214 kcal)
Zsír: 0,4 g
- ebből telített: 0,12 g
Szénhidrát: 52 g
- ebből cukrok: 47 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,04 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!
Származási ország: Franciaország
Forrás: gyártó/forgalmazó. 2020. április